Trabzon'a Terörist suçlaması !

TRT Türk Televizyonunda dün gece on numara adlı spor programında Trabzon yerel medyası “Terörist” olarak ilan edildi. Programın devamlı konuklarından Habertürk gazetesinden Serdar Ali Çelikel, Trabzon yerel medyasının terörist misali yayın yaptığını Fener

Trabzon'a Terörist suçlaması !

TRT Türk Televizyonunda dün gece on numara adlı spor programında Trabzon yerel medyası “Terörist” olarak ilan edildi.

 

Programın devamlı konuklarından Habertürk gazetesinden Serdar Ali Çelikel, Trabzon yerel medyasının terörist misali yayın yaptığını Fenerbahçe maçında çıkan olaylar ile sahaya atılan çakıya yerel medyanın mahal verdiğini açıkladı.

 

Gazeteci yorumcu Çelikel’in bu tahliline Kerem Kırçuval tepki göstererek “Çok ağır bir tespit” deyince Çelikel konuşmasındaki konuyu değiştirdi ve başka bir konuya geçti.

 

Çelikel, “Trabzon’da güçlü ve korkunç bir yerel medya var teröristçe yayın yapıyor” deyince, Çelikel’in bu anormal ve iğrenç tespitine Kerem Kırçuval da şu karşılığı verdi:

“Çok ağır bir tespit”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler