Trabzon'a eğer yağmur yağarsa... !

Trabzon'da 2-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek “13. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali” için hazırlıklar tamamlandı.Trabzon Devlet Tiyatroları Müdürü Fatih Dokgöz, festivalle ilgili Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantıs

Trabzon'a eğer yağmur yağarsa... !

Trabzon'da 2-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek “13. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali” için hazırlıklar tamamlandı.

Trabzon Devlet Tiyatroları Müdürü Fatih Dokgöz, festivalle ilgili Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, en büyük korkularının festival açılışında yağmur yağması olduğunu söyleyerek, “Trabzon Devlet Tiyatrosu tarafından organize edilen ve bu yıl 13.'ncüsü üzenlenecek olan Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali 2 Mayıs'ta başlayacak.

Biliyorsunuz bölgemiz yağmurlu bir bölge. Temennimiz inşallah yağmur yağmaz. Bilet satışlarımız başladı. Eskiden geç çıkartırdık biletleri şuan bilet satışlarımız başladı. İnternetten de alabilirler" diye konuştu.

Dokgöz, daha önce Türkiye’de Trabzon dışından festivalde oyun sergilenmediğini hatırlatarak "Ama bu sene Ankara, Konya, Bursa ve İstanbul Devlet Tiyatrolarının da oyunlara katılacak. Toplamda ise 13 ülkeden 15 farklı oyun olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler