Trabzon'a doğa müzesi yapılıyor

Zağnos Vadisi'nin güney kısmında yapımına başlanan doğa müzesinde dondurulmuş doğa hayvanları sergilenecek. Doğa Müzesi'nin inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, inşaatın yapımı ile ilgili bilgiler aldı. Zağnos Vadisi'nde TO

Trabzon'a doğa müzesi yapılıyor
Zağnos Vadisi'nin güney kısmında yapımına başlanan doğa müzesinde dondurulmuş doğa hayvanları sergilenecek.

Doğa Müzesi'nin inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, inşaatın yapımı ile ilgili bilgiler aldı.

Zağnos Vadisi'nde TOKİ ile ortaklaşa bir kentsel dönüşüm projesi yürüttüklerini ifade eden Canalioğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bu proje bütün hızıyla devam ederken belediye olarak da burada doğa müzesi inşaatı başlattık.

Bu müze inşaatını bu yıl sonu itibariyle tamamlamayı hedefliyoruz. Hizmete açacağımız Doğa Müzesi'nde dondurulmuş doğa hayvanları sergilenecektir.

Böylece Trabzon'da Sümela Manastırı, Ayasofya Müzesi ve Atatürk Köşkü gibi önemli turizm ve gezinti alanlarına bir yenisi daha eklenmiş olacak.

Trabzon'da ilk olacak olan bu müze yerli ve yabancı turistlerin gezinti yeri olacağı gibi öğrencilerin de ders olarak yararlanabileceği önemli bir müze olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel