Trabzon yolunda kaza üç ölü!

Trabzonlu aile kaza kurbanı! İstanbul’dan memleketleri Hayrat’a gelmek için yola çıkan Kemal Başar idaresindeki araç, Ordu Fevzi Çakmak Mahallesi itfaiye binası önüne kaza yaptı. Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan memleketleri Trabzon Hayrat’a gelmekte o

Trabzon yolunda kaza üç ölü!
Trabzonlu aile kaza kurbanı! İstanbul’dan memleketleri Hayrat’a gelmek için yola çıkan Kemal Başar idaresindeki araç, Ordu Fevzi Çakmak Mahallesi itfaiye binası önüne kaza yaptı.
 
Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan memleketleri Trabzon Hayrat’a gelmekte olan Kemal Başar (43) idaresindeki 34 YL 8168 plakalı taksi sürücüsünün, Fevzi Çakmak Mahallesi itfaiye binası önüne geldiğinde uykuya kalarak şerit ihlali yapması sonucu karşı şeritten gelen Ali Osman Özgür (50) idaresindeki 28 K 0067 plakalı kamyon ile çarpıştı. Saat 10.30 sularında meydana gelen kazada, çakıl yüklü kamyon çarpmanın etkisi ile devrilirken, taksi ise Ünye çevre yolu nedeni ile yapımı devam eden yola uçtu.
 
Kaza sonucu taksi içerisinde bulunan Zeynep Başar ve Ayşegül Başar olay yerinde hayatını kaybederken, taksi sürücüsü Kemal Başar hastanede hayatını kaybetti. Zehranur Başar (5) kazayı hafif kırıklarla atlatırken, Ayşe Başar’ın (36) ise ameliyata alındığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 
Trabzon'dan gelen Yakınları Kimlikleri Tespit Etti:

Ünye'deki anne ve babanın hayatını kaybettiği kazada yaralanan 2 çocuk ve ölen 1 çocuğun Trabzon'dan gelen akrabaları tarafından kimlikleri belirlendi.

Başar ailesinin Trabzon'dan gelen yakınlarının teşhisi ile olay yerinde hayatını kaybeden kız çocuğunun 4 yaşındaki Ayşegül Başar olduğu, hastaneye kaldırılan çocukların isimlerinin ise Zeynep (6)  ve Zehranur Başer (5) olduğu belirlendi.

Ünye Devlet Hastanesine kaldırılan Zeynep Başer Fatsa'da özel bir hastaneye, Zehranur Başer ise Ordu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Zeynep Başer'in sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.

 Ailenin Trabzon'dan yakın komşusu olan ve cenazeleri almak üzere Başar ailesinin yakınları ile Ünye'ye gelen Pınarca Köyü Muhtarı Mehmet İmamoğlu, İstanbul'da ikamet eden ve inşaat işiyle uğraşan Kemal Başar'ın ailesiyle birlikte ramazan ayını memleketi Trabzon'un Of ilçesinde geçirmek üzere yola çıktığını söyledi.

İmamoğlu, "Her yıl ailecek gelip ramazan ayını köyde geçirirlerdi. İstanbul'dan arkadaşları yola çıkmamasını söylemişler. Daha önce de başından ufak tefek kazalar geçmişti.  Arkadaşlarını dinlememiş yola çıkmış, takdiri ilahi, acımız büyük" dedi.

Ailenin Trabzon'dan gelen yakınları, memleketlerine götürmek üzere cenazeleri Ünye Devlet Hastanesi morgundan aldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel