Ülke genelinde yağış beklenmiyor. 09.08.2017

Yurt genelinde yağış beklenmiyor.

Ülke genelinde yağış beklenmiyor. 09.08.2017

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinde yağış beklenmiyor, kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Marmara'nın doğusunda ve İç Ege'de yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Trabzon: Parçalı yer yer çok bulutlu 30
Samsun: Parçalı ve az bulutlu 30
Ankara: Az bulutlu 38
İstanbul: Parçalı, kuzey ve doğusu yer yer çok bulutlu 32
İzmir: Az bulutlu 38
Bursa: Parçalı bulutlu 36
Adana: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 37
Antalya: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu 33
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 32
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 44


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel