Trabzon Valileri ağırladı

Vilayetler Hizmet Birliği Şubat ayı Encümen Ve Yönetim Kurulu toplantısı Trabzon Valisi Nuri Okutan, Ankara Valisi Kemal Ünal, İstanbul Valisi Muammer Güler, İzmir Valisi M.Cihat Kıraç, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar

Trabzon Valileri ağırladı

Vilayetler Hizmet Birliği Şubat ayı Encümen Ve Yönetim Kurulu toplantısı Trabzon Valisi Nuri Okutan, Ankara Valisi Kemal Ünal, İstanbul Valisi Muammer Güler, İzmir Valisi M.Cihat Kıraç, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar, Çankırı Valisi Şemsettin Uzun ve Mersin Valisi Hüseyin Aksoy'un katılımıyla Trabzon'da bir otelin salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya işlerinin yoğunluğu dolayısıyla Sivas Valisi katılamadı.

Vilayetler Hizmet Birliği Şubat ayı Encümen Ve Yönetim Kurulu başkanı ve Ankara Valisi Kemal Ünal konuşmasında “81 ile hizmet veriyoruz. 2008'de aldığımızkararları yapmaya çalıştık ve  bir çoğunu başardık. 2009- 2010 yılı ile ilgili projelerimiz var. Güzel bir Hizmet hazırlıyoruz. Trabzon Valimiz Sayın Okutan'ın karakteri doğrultusunda Trabzon'un eksiklikleri olarak Engellilere Merkez yapılması gerektiği düşüncesiyle bize geldi. Bizlerde bu güzel şehrimiz Trabzon için araştırmaları ve çalışmalarımızı başlatacağız, uygun şartlar olursa yapacağız” dedi. Ayrıca Diyarbakır Valimizin isteği olarak bir Fen Edebiyat Fakültesi projesini yürürlüğe koyacağız" diyerek Trabzon Valisine teşekkürlerini iletti. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel