Trabzon teröre lanet okudu

Trabzon İl Genel Meclisi'nin Ekim ayı çalışmaları başladı. Meclis Başkanı Haydar Revi ilk günkü normal gündemin yerine Aktütün karakoluna yapılan hain saldırıyı aldı. Revi 15 vatan evladının haince saldırı sonucu yaşamını yitirmesini ve şehit olmasının Tü

Trabzon teröre lanet okudu

Trabzon İl Genel Meclisi'nin Ekim ayı çalışmaları başladı.

Meclis Başkanı Haydar Revi ilk günkü normal gündemin yerine Aktütün karakoluna yapılan hain saldırıyı aldı.

Revi 15 vatan evladının haince saldırı sonucu yaşamını yitirmesini ve şehit olmasının Türk ulusunu derinden yaraladığını belirterek “Şehitlerimizin doğum yerlerine baktığımızda, büyük Çanakkale Zaferi'nin top yekun milletçe mücadelemizin bir parçası görülmektedir. Bu ülkenin bağımsızlığında ortak mücadelede omuz omuza veren milletimizin kamplara ayrıştırılarak bölünmesine tarihten öncede sonra da büyük milletimiz izin vermemiştir, vermeyecektir. 70 milyonun her bir yurt insanının kardeşliğinin temelinde ülkemizin her karışından vatan ve millet için canlarını feda eden bu aziz şehitlerimizin varlığı yatmaktadır.Türk milleti, bu badireyi de atlatacaktır. Ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşı verilecek olan mücadelenin her bir parçasında bütün Türk milletinin bir ferdi gibi, Trabzon İl Genel Meclisimizde kararlı dik duruşu ile teröre karşı tepkisini her yerde koruyacaktır” dedi.

Meclisin ilk günkü toplantısında Başkan Revi'nin bu konuşmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Bütün Meclis üyeleri Türk Bayrağı altında İstiklal Marşı okuyarak terörü lanetledi, Vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı hassasiyetini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler