Trabzon SGK sinema ile moral buldu

Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü çalışan ve aileleri 05 Eylül 2013 tarihinde Akçaabat’ın Çileklidüz Köyünde çekilen ‘Tepenin Uşakları 1980’ adlı filmi izledi.Dr. İsmet Eraydın’ın yönetmenliğini yaptığı filme büyük ilgi gösteren Sosyal Güvenlik çalışan

Trabzon SGK sinema ile moral buldu

Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü çalışan ve aileleri 05 Eylül 2013 tarihinde Akçaabat’ın Çileklidüz Köyünde çekilen ‘Tepenin Uşakları 1980’ adlı filmi izledi.

Dr. İsmet Eraydın’ın yönetmenliğini yaptığı filme büyük ilgi gösteren Sosyal Güvenlik çalışanları, bol bol gülerek moral depoladı.

Film çıkışı konuşan İl Müdürü Musa Bulut, personel ve aileleriyle sosyal etkinliklerde sık sık bir araya geldiklerinin altını çizerek ’Biz Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Ailesiyiz’ şeklinde konuştu. Filmde hem eğlendikleri hem de duygusal anlar yaşadıklarını ifade eden Bulut, filmi çok başarılı bulduğunu söyleyerek, filme gişede başarılar diledi.

Filmin yönetmenliğini yapan Dr. İsmet Eraydın ise yoğun katılımdan dolayı Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

Varlıbaş AVM Avşar Sinemalarında izlenen filme başta İl Müdürü Musa Bulut olmak üzere il müdür yardımcıları, merkez müdürleri ve yardımcıları, sosyal güvenlik çalışanları, aileleri ve filmin başrol oyuncuları katıldı.

img_3154.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler