Trabzon sahili yeşile büründü

Trabzon Belediyesi Beşirli ile 100. yıl parkı arasına dikmeyi planladığı 4 bin 500 yetişmiş ağacın dikim çalışmalarını tamamladı. 150 bin çalı türü bitkinin ise dikim çalışmaları devam ediyor.Ağaçların dikimi ile birlikte Trabzon sahil bandı adeta yeşile

Trabzon sahili yeşile büründü

Trabzon Belediyesi Beşirli ile 100. yıl parkı arasına dikmeyi planladığı 4 bin 500 yetişmiş ağacın dikim çalışmalarını tamamladı. 150 bin çalı türü bitkinin ise dikim çalışmaları devam ediyor.

Ağaçların dikimi ile birlikte Trabzon sahil bandı adeta yeşile büründü. Havaların ısınmasıyla birlikte yürüyüş ve gezinti yapmak için sahile gelen vatandaşlar yapılan ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarını beğendiklerini ifade ederek belediyeye teşekkür ettiler.Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrdükçüoğlu Beşirli ile 100. yıl parkı arasına planladıkları şekilde 4 bin 500 yetişmiş ağaç diktiklerini belirterek, “ Sahil bandına ayrıca 150 bin çalı türü dikme çalışmalarımız devam ediyor. Diktiğimiz ağaçların yaprak açması sahile ayrı bir güzellik kazandırdı. Vatandaşlarımız artık yeşillin ve mavinin birleştiği bir ortamda yürüyüş ve gezinti yapma imkanına kavuşmuştur. Çalı türü bitkilerin dikim çalışmalarının da tamamlanmasıyla sahilimiz adeta yeşile bürünecektir” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel