Trabzon sahil yolunda kaza. 4 Eylül 2008

Trabzon sahil geçiş yolu üzerinde bulunan yeni tünelin Rize istikameti çıkışında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralanırken,

Trabzon sahil yolunda kaza. 4 Eylül 2008

Trabzon sahil geçiş yolu üzerinde bulunan yeni tünelin Rize istikameti çıkışında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralanırken, kazada önemli oranda maddi hasar meydana geldi.

Kaza yeni tünel Rize istikameti çıkışın da meydana geldi, Ahmet Uzuner'in kullandığı 61 HA 041 plakalı otomobil aşırı hız dolayısı ile tünel çıkışın da önünde seyreden yabancı plakalı bir otomobile arkadan çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Ahmet Uzuner yaralandı. Yabancı plakalı otomobil içinde bulunanlar kaza nedeniyle kısa süreli bir şok yaşadılar.

Trafiğinin bir süre aksadığı, kazada yaralan Ahmet Uzuner olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Karadeniz teknik üniversitesi Farabi hastanesine kaldırıldı.

Araçların yoldan çekilmesi ile trafik normal haline döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel