Trabzon modernleşiyor

Trabzon Belediyesi tarafından yıkılarak daha modern ve kentin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yeniden yapılan Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi önündeki bina yıkıldı. SSK'ya ait bina geçtiğimiz günlerde Trabzon Belediyesi tarafından 415 milyar liraya kamulaştırılmıştı.

Trabzon modernleşiyor

Binanın yıkılmasıyla  Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nin önü açılıp yeşil alan haline getirilecek. Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Belediye olarak kente daha güzel bir görünüm kazandırmayı amaçladıklarını belirterek, “Bu bina bulunduğu alanda çirkin bir görüntü arz ediyordu. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi binasını daha modern ve kullanışlı hale getirdik.

Önümüzdeki aylarda hizmete açacağız. Böylesine güzel bir merkezin önünde böyle çirkin bir bina duramazdı. Bunun için Belediye olarak burayı kamulaştırarak yıkımını gerçekleştirdik. Burayı yeşil alan haline getirerek Trabzonluların hizmetine sunacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel