Trabzon il müdürü ve şehitler!

Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 25 Temmuz 2013 günü Beşikdüzü Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünce düzenlenen iftar programında, Beşikdüzü, Tonya, Şalpazarı Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerinde bulunan Şehit yakınları ve Gaziler ile bir araya geldi. Ye

Trabzon il müdürü ve şehitler!
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 25 Temmuz 2013 günü Beşikdüzü Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünce düzenlenen iftar programında, Beşikdüzü, Tonya, Şalpazarı Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerinde bulunan Şehit yakınları ve Gaziler ile bir araya geldi.
 
Yemekte konuşan il müdürü Musa Bulut, Kurumumuzun şehit yakınlarına ve gazilere son derece önem verdiğini, Kurumumuzun hizmet anlayışının ana sloganlarından bir tanesinin de ‘Şehit Yakınları ve Gazilerimizin Hep Yanındayız’ şeklinde olduğunu, Kurum olarak bunu sadece sloganda değil uygulamada da gösterdiklerini belirtti. Şehit yakınları ve gazilere sosyal güvenlik kurumunun sağladığı haklara da değinen Bulut, aynı zamanda anne olan Kurum Başkanı Yadigar Gökalp İlhanın tüm şehit annelerine, yakınlarına ve gazilere selam ve saygılarını iletti.
 
Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş ise şehit yakınları ve gazileri bir araya getiren Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne teşekkür ederek, bu organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Beşikdüzü Dillioğlu Tesislerinde gerçekleştirilen yemeğe İl Müdürü Musa Bulut, İl Müdür Yardımcısı Mevlüt Dindar ve Orhan Öztürk, Mali Hizmetler Merkez Müdürü Ali Kemal Birinci, Beşikdüzü Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Hasan Çolak, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Garnizon Komutanı Yzb. Ali Özsağlam, Beşikdüzü İlçesi Belediye Başkanı Ramis Uzun, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Çarşıbaşı İlçesi Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Oğuz Belde Belediye Başkanı Şakir Yenigün, Yeşilköy Belde Belediye Başkanı Zülküf Dilli, Beşikdüzü İlçe Müftüsü Ömer Tütüncü, Şalpazarı Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ali Bayraktar ile çok sayıda şehit aileleri ve gazilerimiz iştirak etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler