Trabzon İl Genel Meclisi toplandı

Trabzon Valiliği Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya Meclis Başkanı Haydar Revi başkanlık ederken, toplantıda, Merkez İlçe Özel İdaresi Bütçesi'nin tertibinde bulunan 773 bin YTL'lik ödeneği alınarak Kurumsal Düzeyde Genel sekreterlik Bütçesinin terti

Trabzon İl Genel Meclisi toplandı

Trabzon Valiliği Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya Meclis Başkanı Haydar Revi başkanlık ederken, toplantıda, Merkez İlçe Özel İdaresi Bütçesi'nin tertibinde bulunan 773 bin YTL'lik ödeneği alınarak Kurumsal Düzeyde Genel sekreterlik Bütçesinin tertibine aktarılması yapılan oylama sonucu oy birliği ile kabül edildi.

Toplantıda söz alan Muhteşem Kanuni Sultan Süleyman Vakfı Başkanı Prof. Dr. Ali Baki, bu yıl doğumunun 513. yıldönümü kutlanacak olan Muhteşem Kanuni Sultan Süleyman etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Trabzon'un Kanuni ile bütünleşmiş bir şehir olduğunu ifade eden Baki, "1995 yılında kurulan Muhteşem Kanuni Sultan Süleyman Vakfı, faaliyetleri ile Trabzonlu Kanuni Türkiye'nin gündemine taşınmıştır. Kanuni Haftası törenlerinde yapılan etkinlikler Trabzon'u tanıtımına, turizmine ve kültürel gelişmesine önemli katkılar sağlamaktadır. Her yıl 27 Nisan-2 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilmekte olan Kanuni Haftası törenlerine tüm halkımız davetlidir" dedi.

Başkan Ali Baki, konuşmasında Kanuni'nin evinin yeniden düzenlenmesi gerektiğini sözlerine sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler