Trabzon iki bayramı da kutladı

Trabzon Valiliği önündeki tören alanında Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Garnizon Komutan Vekili İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yüksel Sönmez ve Bel

Trabzon iki bayramı da kutladı
Trabzon Valiliği önündeki tören alanında Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Garnizon Komutan Vekili İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yüksel Sönmez ve Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu askeri araçla halkın bayramını kutladı.

Törende, 48. İç Güvenlik Tugay Komutanlığı'nda görevli Binbaşı Besim Zengin günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Daha sonra törene katılan öğrenciler çeşitli şiirler okudu. Kutlamalar asker, öğrenci ve gazilerin katıldığı geçit töreniyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel