Trabzon için süpriz bir isim

Ak Parti Genel Merkezi Trabzon Belediye başkanı kim olmalı konusunda anket yaptırdı.Ak Parti'nin yaptırdığı isimler içerisinde süpriz bir isim var, Trabzonspor'un eski teknik direktörü ve şuan Güney Kore'de FC Teknik direktörlüğünü yapan Şenol Güneş. Diğe

Trabzon için süpriz bir isim

Ak Parti Genel Merkezi Trabzon Belediye başkanı kim olmalı konusunda anket yaptırdı.

Ak Parti'nin yaptırdığı isimler içerisinde süpriz bir isim var, Trabzonspor'un eski teknik direktörü ve şuan Güney Kore'de FC Teknik direktörlüğünü yapan Şenol Güneş. Diğer bir isim ise Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay.

Mart 2009'da yerel yönetimler için sandık başına gidilecek. Partiler özellikle büyük kentler için adaylarını bir bir belirliyor. AK Parti, CHP'nin elinde bulunan Trabzon için sürpriz bir ismi tercih etti.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın adaylığı konuşulurken, Trabzon'da yoklama yaptırdı ve çıkan isme onay verdi. Trabzonluların, Mehmet Atalay'a değil teknik direktör Şenol Güneş'e sıcak baktığı ortaya çıktı. Ancak Şenol Güneş'in yakın çevresine bir süre daha teknik direktörlüğe devam etmek istediğiniş belirtmesi Ak Parti'nin Güneş planını zora soktu.

Ak Parti Genel Merkezi'nin Trabzon il teşkilatında her hafta yaptırdığı anketlerde Şenol Güneş ve Mehmet Atalay isimleri sürekli ön plana çıkarken, diğer adaylar arka sıralarda yer aldı.

İşte Ak Parti genel merkezinin yaptırdığı anketler sonucunda Trabzon Belediye başkanlığı için ön plana çıkan isimler şöyle.

 Şenol Güneş, Mehmet Atalay, Ömer Eyüpoğlu, Ahmet Metin Genç, Ergin Aydın,  Şadan Eren, Şefik Türkmen"

Ak Parti Genel merkezinin Trabzon Belediye başkanı kim olmalı anketi bir süre daha devam edeceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel