Trabzon-GAP Başbakanlık'ta

MÜSİAD'IN BAŞBAKAN İLE DEMİRYOLU İÇİN GÖRÜŞTÜ MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ahmet Sarı beraberinde MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ile birlikte Başbakanlık merkez konutunda görüşme gerçekleştirdiler. MÜSİAD Başkanı Ahmet Sarı hazırladıkları Trabzon-G

Trabzon-GAP Başbakanlık'ta
MÜSİAD'IN BAŞBAKAN İLE DEMİRYOLU İÇİN GÖRÜŞTÜ

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ahmet Sarı beraberinde MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ile birlikte Başbakanlık merkez konutunda görüşme gerçekleştirdiler. MÜSİAD Başkanı Ahmet Sarı hazırladıkları Trabzon-GAP demiryolu ile ilgili proje çalışmalarını ve TTSO önderliğinde hazırlanan teşvik dosyasını Başbakana sundu.

DEMİRYOLU İÇİN EN ÜST DÜZEY GİRİŞİM

Önceki gün şehrimizi ziyaret eden MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan Trabzon-GAP demiryolu bağlantısının önemini dile getirmiş ve projeye sahip çıkmıştı. Başbakanlık merkez binasında MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ahmet Sarı ve beraberinde MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ile birlikte hazırlanan projeyi ve projenin yapılabilirliğini Başbakan'a sundular. Yaklaşık 1.5 saat süren görüşmede projelerin ayrıntılarının da konuşulduğu belirtiliyor.

TEŞVİK DOSYASI BAŞBAKAN'IN ELİNDE

Ticaret ve Sanayi Odası'nın hazırlamış olduğu teşvik koşullarının devam etmesini içeren dosya MÜSİAD Trabzon Şubesi Başkanı Ahmet Sarı tarafından Başbakan Tayip Erdoğan'a verildi. Başbakan Erdoğan'ın konuya eğileceği belirtildi. Ayrıca hazırlanan dosyalar Başbakan yardımcısı Cemil Çiçek ve Ticaret ve Sanayi Bakanı Zafer Çağlayan'a da sunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel