Trabzon en sıcak günlerini yaşıyor

Trabzon, Ramazan ayının en sıcak günlerini yaşıyor. Ramazan boyunca hava sıcaklığı 26 derecelerde seyrederken özellikle son 2 gün güneş etkisini iyice artırarak 28 derecelere kadar çıktı.  Ramazan’da 1 hafta hava sıcaklığı 26 derelerde seyrederken en az s

Trabzon en sıcak günlerini yaşıyor
Trabzon, Ramazan ayının en sıcak günlerini yaşıyor. Ramazan boyunca hava sıcaklığı 26 derecelerde seyrederken özellikle son 2 gün güneş etkisini iyice artırarak 28 derecelere kadar çıktı. 
 
Ramazan’da 1 hafta hava sıcaklığı 26 derelerde seyrederken en az sıcaklık ise 21 derece ile 24 Temmuz günü yaşandı. Özellikle son 2 gün hava sıcaklığı 28 derece cıvarında seyrederken önümüzdeki Salı gününe kadar sıcaklık 26 derece cıvarlarında olacağı tahmin ediliyor.
 
Öte yandan doktorlar güneşin en yoğun olduğu şu günlerde özellikle yaşlıların mecbur kalmadıkça dışarı çıkmaması tavsiyesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel