Trabzon dikkat! Yağış geliyor...

Yağışların Samsun, Ordu, Rize, Artvin, Giresun, Trabzon'un doğu kesimleri ile bu sabah saatlerinde Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Bolu

Trabzon dikkat! Yağış geliyor...

Yağışların Samsun, Ordu, Rize, Artvin, Giresun, Trabzon'un doğu kesimleri ile bu sabah saatlerinde Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Bolu ve Çorum dışında Karadeniz geneli ile Erzincan, Sakarya çevreleri ve Sivas'ın kuzey kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Samsun, Ordu, Rize, Artvin, Giresun, Trabzon'un doğu kesimleri ile bu sabah saatlerinde Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığında, doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalma olacak, diğer yerlerde ise önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar ise Marmara, Kıyı Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun batısı ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden, Doğu Karadeniz'in doğusunda güneybatıdan kuvvetlice esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ-

Meteoroloji, yağışların; Samsun, Ordu, Rize, Artvin, Giresun, Trabzon'un doğu kesimleri ile bu sabah saatlerinde Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğine dikkat çekerken, sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksama gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyardı.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Az bulutlu ve açık, doğu kesimleri parçalı bulutlu, sabah saatlerinde Sakarya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık.

İÇ Anadolu: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu, Sivas'ın kuzey çevreleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Bolu dışında bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu sabah saatlerinde Sinop ve çevresinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA VE Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Çorum dışında bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Rize, Artvin, Giresun ile Trabzon'un doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması öngörülüyor.

DOĞU Anadolu: Parçalı, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu, Erzurum, Erzincan, Ağrı, Iğdır, Kars ve Ardahan çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU Anadolu: Az bulutlu ve açık.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel