Trabzon'dan yola çıkan araç kaza yaptı!

13 yaralı...

Trabzon'dan yola çıkan araç kaza yaptı!
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan yolcu midibüs yan yattı. Kazada 13 yolcu hafif şekilde yaralandı.

Öğrenilen bilgiye göre, Trabzon’dan aldığı yolcularını Gümüşhane’nin Şiran ilçesine götüren Yılmaz Kara yönetimindeki 29 AV 784 plakalı midibüs, saat 17.05 sıralarında Torul ilçesi girişinde Tufaniye Mahallesi yakınlarında yolun yağmur nedeniyle kayganlaşması sonucu kontrolden çıktı.

Yan yatarak karşı şeride geçen ve bir süre sürüklenen midibüste bulunan yolculardan 13’ü yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ambulanslarıyla Torul Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan 5 yaralı daha sonra buradan Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi. 
Kaza nedeniyle Gümüşhane-Trabzon karayolunda trafik akışı bir süre dururken, uzun kuyruklar oluşmasına neden olan kazada midibüsün vatandaşların ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin yardım etmesiyle yoldan çekilmesi sonucu yol kontrollü olarak trafiğe açıldı. 
Kazada yaralanan isimler şöyle: Marif Kaya, İlker Kaya, Ömer Yılmazer, Özgür Erdem, Ersin Emre Yılmaz, Duran Kaya, Okan Taştan, Demet Akan, Burcu Bekar, Yasemin Karpuz, Hayriye Celepçi, Adnan Aktaş, Mehmet Kaya. Yaralılardan Ömer Yılmazer, Mehmet, Duran, İlker ve Marif Kaya Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel