Trabzon'da yol çalışmaları!

Of Belediye Başkanı Oktay Saral, Fatih Caddesi'nde yaptıkları çalışmaları gelecek yıl şubat ayında tamamlamayı planlandıklarını söyledi. Saral, belediye tarafından İrfanlı Mahallesi Fatih Caddesi'nde yapılan yol modernize çalışmalarını inceleyerek yetkili

Trabzon'da yol çalışmaları!


Of Belediye Başkanı Oktay Saral, Fatih Caddesi'nde yaptıkları çalışmaları gelecek yıl şubat ayında tamamlamayı planlandıklarını söyledi.

Saral, belediye tarafından İrfanlı Mahallesi Fatih Caddesi'nde yapılan yol modernize çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Çift yönlü bölünmüş yol olarak tasarlanan caddede yapılacak olan geniş tretuvarların yayalara büyük kolaylık sağlayacağını ifade eden Saral, asfaltın dökülmesi ve ışıklandırma çalışmalarının tamamlanmasıyla caddenin hoş bir görünüme kavuşacağını ifade etti.

Fatih Caddesi'ni Atatürk Bulvarı'nın devamı olarak tasarladıklarını dile getiren Saral, ''28 Mart seçimlerinde bu caddenin yolunu Atatürk Bulvarı'na yakışır bir halde yeniden düzenleyeceğimizin sözünü vermiştim. Mahalle sakinlerine verdiğim bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum'' dedi.

Cadde üzerinde iki okul bulunduğunu, öğrencilerin de bu çalışmanın ardından okullarına daha rahat ve güvenli bir şekilde gidip gelebileceklerini kaydeden Saral, caddedeki çalışmaların 175 bin YTL'ye mal olacağını bildirdi.

Saral, çalışmaların gelecek yıl şubat ayında tamamlanmasının planlandığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel