Trabzon'da yine AKSA yine şikayet!

Trabzon’un elektrik hizmetini karşılayan AKSA hakkında şikayetler bitmek bilmiyor.Kentte sıkça yaşanan elektrik kesintileriyle mağdur olan vatandaşlar faturalarda gördükleri manzara karşısında da çileden çıkıyor. Fatura skandalının son örneği Trabzon’un S

Trabzon'da yine AKSA yine şikayet!

Trabzon’un elektrik hizmetini karşılayan AKSA hakkında şikayetler bitmek bilmiyor.

Kentte sıkça yaşanan elektrik kesintileriyle mağdur olan vatandaşlar faturalarda gördükleri manzara karşısında da çileden çıkıyor. Fatura skandalının son örneği Trabzon’un Söğütlü İlçesi’nde yaşandı. İlçede ikamet eden Mustafa Olgun isimli vatandaş 1 yılda tam 23 fatura ödemek zorunda kaldı.

AKSA’da yaşadığı mağduriyeti Haber61.net muhabirine aktaran Mustafa Olgun isimli vatandaş bir ay içerisinde 3 kez fatura ödediğini söyledi.  Aylık faturasını geciktirdiğini ve bunun üzerine elektriklerinin kesildiğini belirten Olgun faturayı ödedikten sonra

Belge için tıklayın

açma kapama bedeli olarak kesilen yeni faturanın kendisine ulaştırılmaması üzerine yeniden elektriklerinin kesildiğini söyledi.  Bu gelişme üzerine son faturayı da ödeyen Olgun bu kez yeniden kendisine açma kapama bedeli adı altında üzerinde herhangi bir vergi ve ibare bulunmayan bir fatura kesildiğini söyledi.

Bu olayın birkaç kez tekrarlanması üzerine başta Valilik olmak üzere gitmediği yer kalmadığını söyleyen Olgun “ 1 yılda 23 kez fatura ödemek zorunda bırakıldım. Bana bir bildirim yapmadan fatura iletmeden elektiriği kesip açma kapama bedeli aldılar. AKSA’ya gittiğimde bana üzerinde KDV ve diğer vergilerin olmadığı tek kalemde 33 TL yazan bir fatura verip ödemem gerektiğini söylediler. Aylardır Valilik dahil birçok kuruma başvurarak hakkımı aradım ancak AKSA’ya söz geçirebilen denetleyen bir kurum olmadığını gördüm.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel