Trabzon'da yaylaya dev Türk bayrağı

Doğu Karadeniz yaylaları Türk Bayrağı ile donatıldı.

Trabzon'da yaylaya dev Türk bayrağı
Hakan Çakıroğlu’nun fikren geliştirip, projelendirmesi ve Çakıroğlu Eğitim ve Kültür Derneği gayretleri ile Trabzon Of Hayrat'taki, Çakıroğlu Yaylası'na, 2.500 metre rakımlı bulutlar arasındaki alana 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde 32 metre yüksekliğinde 100 metrekare büyüklüğünde Türk Bayrağı dikildi.

Hakan Çakıroğlu’nun kayınpederi Mimar Aydın Öztek tarafından tasarlanan bayrağın dikilme törenine Karadeniz Jandarma Bölge Komutanı Hakan Saraç, Hayrat Kaymakamı Muhammed Şahin, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Davut Çakır, Of Belediye Başkanı Salim Saral, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, eski bakanlardan Eyüp Aşık ile eski Trabzon milletvekili Mehmet Çakıroğlu ve Mehmet Atalay katıldı.
 
Projenin fikir sahibi ve mimarı olan Hakan Çakıroğlu, dernek adına organizasyonu üstlenerek projenin uygulanmasından ve gerçekleştirilmesinden duyduğu büyük mutluluğu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler