Trabzon'da kurban kazası

Söz konusu Muş'lu üreticiler bir yıl boyunca büyük emek ve zahmetle yetiştirdikleri 12 büyükbaş hayvanı Muş'tan kamyona yükleyip Trabzon hayvan pazarına getirmek üzere önceki gün bu İl'den yola çıktılar.  Maçka İlçe Merkezi'nde bulunan Mimar Saffet Bulut

Trabzon'da kurban kazası

Söz konusu Muş'lu üreticiler bir yıl boyunca büyük emek ve zahmetle yetiştirdikleri 12 büyükbaş hayvanı Muş'tan kamyona yükleyip Trabzon hayvan pazarına getirmek üzere önceki gün bu İl'den yola çıktılar.

Maçka İlçe Merkezi'nde bulunan Mimar Saffet Bulut Parkı'nın yanındaki köprünün kavşağında üç üreticinin de içinde bulunduğu büyükbaş hayvan yüklü kamyonla birlikte dereye uçtular.

Sürücünün kim olduğunun belirlenemediği kazada yaralı olarak KTÜ Farabi Hastanesi'ne kaldırılan kamyon içindeki bu kişilerden Ramazan Atalay'ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kamyonun kasasındaki büyükbaş hayvanların tamamı telef oldu. Dün gece Saat 01:00 sularında meydana gelen trafik kazasının meydana geliş sebebi henüz belirlenemedi.

Kazanın gece boyunca yağan yağmur sularının yol üzerinde gölet oluşturması yüzünden kenar çizgilerinin görülemeyişi veya yorgunluğa bağlı olarak direksiyon başındaki sürücünün uyuklamasının kazaya sebebiyet verdiği sanılıyor.

Bir diğer ihtimalin ise köprü girişine Karayolları'nca ışıklı levha konulmaması sebebiyle sürücünün yanılmış olması ihtimali üzerinde duruluyor. Kazanın neden meydana geldiğinin gerçek sebebi yetkililerce araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel