Trabzon'da 11. kattaki dubleks daire alevlere teslim oldu

Trabzon'da 11. kattaki dubleks daire alevlere teslim oldu

Haber61 Haber Servisi

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Çukurçayır Mahallesi'nde bulunan bir sitede yangın meydana geldi.

Haber61 Haber Servisinin edindiği bilgiye göre; Bir sitenin 11. katında bulunan dubleks dairede yangın çıktı. Yangının neden çıktığı henüz bilinmezken, çevrede panik oluştu. Trabzon İtfaiye ekiplerinin olay yerine gittiği öğrenildi.

Pencerelerden alevlerin yükseldiği görülürken çevredeki vatandaşlar yangın paniğiyle sokaklara çıktı. Alevler uzun süredir söndürülmeye çalışılıyor.

Çevredeki vatandaşlar itfaiyenin geç geldiğine tepki gösterirken zaman zaman da gergin anların yaşandı. Yangının mutfakta güveç yapılması için kullanılan tüpün patlamasıyla meydana geldiği belirtildi. Ayrıca korkulan oldu, alevler yan binaya sıçradı. İtfaiye çalışmalarını sürdürüyor.

İki saat sonra kontrol altına alınan yangında bir dubleks dairenin büyük bir kısmının yandığı ve yan daireye de zarar verdiği öğrenildi.
Olayda dairede yaşayan bir kadının hafif çapta yaralandığı, can kaybının yaşanmadığı ifade edildi.




HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar