Trabzon'da Doğalgaz Seferberliği

Vali Yücel Yavuz, “İnsanımızın yaşam kalitesini artırmak ve sağlıklı nesiller için havamızın temiz olması büyük önem arz ediyor.

Trabzon'da Doğalgaz Seferberliği
Trabzon'da Doğalgaz Seferberliği
Mahalli Çevre Kurulu Toplantısı Vali Yücel Yavuz başkanlığında yapıldı. Vali Yavuz, doğalgazı yaygınlaştırmak gerektiğine işaret etti, bu yönde talimat verdiğini söyledi.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen Mahalli Çevre Kurulu toplantısında, hava kirliliğinin önlenmesinin en önemli etkenlerinden biri olan doğalgazın yaygınlaştırılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
 
Trabzon’un yoğun yerleşim alanlarının ve mahallerinin bir an önce doğalgaza kavuşması gerektiğini ifade eden Vali Yücel Yavuz, “İnsanımızın yaşam kalitesini artırmak ve sağlıklı nesiller için havamızın temiz olması büyük önem arz ediyor.
 
 Özellikle yoğun yerleşim alanlarında doğalgaza ivedilikle geçilmesi ve kullanımının artırılması gerekmektedir. Böylece hava kirliliğinden kaynaklı hastalıkları da asgariye indirmiş olacağız. Yoğun yerleşim alanlarının bir an önce doğalgaza kavuşması için ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına bu konudaki çalışmaları hızlandırmaları talimatını verdim. Yapılmakta olan çalışmalarda vatandaşlarımızın çalışanlara destek vermeleri durumunda doğalgazın ilimizde yaygınlaşması daha kolay sağlanacaktır” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel