Trabzon'da çocuklar için sıcak bir ortam!

Kıymetli Trabzonlular,Sizlere Beşirli Fambi’ den sevgi ve selamlar,Artık Trabzon’umuzda da çocuklarımızın eğlenerek öğrenebilecekleri, özgüven kazanabilecekleri sıcacık bir eğitim ortamı var.Her öğrenciye kendi eksiğine göre yardımcı olmayı hedefleyen FAM

Trabzon'da çocuklar için sıcak bir ortam!

Kıymetli Trabzonlular,

Sizlere Beşirli Fambi’ den sevgi ve selamlar,

Artık Trabzon’umuzda da çocuklarımızın eğlenerek öğrenebilecekleri, özgüven kazanabilecekleri sıcacık bir eğitim ortamı var.

Her öğrenciye kendi eksiğine göre yardımcı olmayı hedefleyen FAMBİ’de (Beşirli Kültür ve Sanat Kursu)  alanlarında Uzman bir kadro sizleri bekliyor.

 Bir eğitim kurumundan size gereken neyse alabileceğiniz; başarı, mutluluk ve huzur bulacağınız FAMBİ Beşirli’ de hizmetinizde.

Sevgili Öğrenciler,

Bizler, sizlere elimizden gelen ne varsa sunmaya hazırız. Sizleri fark eden fark yaratan bireyler olarak yetiştirmeyi ve geliştirmeyi hedefliyoruz.

Geleceğinizin çok daha sağlam temellere dayanması için gelin el ele verip en güzel yarınlara birlikte koşalım.

“Bugün” istemediğiniz gibi olan her şeyi “FAMBİ sayesinde” “Yarın” istediğiniz her şeye dönüştürebilirsiniz.

Başarıyı velilerimiz ve öğrencilerimizin mutluluğunda arayan “FAMBİ Eğitimin Kurumu” ndan bütün veli ve öğrencilerimize sonsuz sevgi ve başarı dileklerimizle...

                                                      FAMBİ YÖNETİM KURULU

                                                     www.fambi.org

fam.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler