Trabzon Çömlekçi'de soygun !

Trabzon’da resepsiyon görevlisi olarak çalıştığı otele gelen müşteriyi soyan bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Çömlekçi Mahallesi’ndeki bir otele müşteri olarak gelen B.T.’ye (45) Ş.E. isiml

Trabzon Çömlekçi'de soygun !

Trabzon’da resepsiyon görevlisi olarak çalıştığı otele gelen müşteriyi soyan bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Çömlekçi Mahallesi’ndeki bir otele müşteri olarak gelen B.T.’ye (45) Ş.E. isimli resepsiyon görevlisi odayı 30 TL’ye sattı.

Daha sonra odaya çıkan B.T.’nin yanına çıkan Ş.E. B.T.’nin parayı vermediğini ve unutmuş olabileceğini söyledi.

B.T. parayı verdiğini söyleyerek cebindeki paraları saydı ve hesabı ödediğini tekrar söyledi. E. bu esnada T.’nin cebinde bulunan dolgun miktardaki parayı gördü.

Ş.E. yeniden aşağıya inerek işine döndü. Aradan bir süre geçtikten sonra belirli aralıklarla B.T.’nin oda telefonunu arayan Ş.E. müşterisinin uyuyup uyumadığını kontrol etti. Telefona çıkan B.T.’ye de “yanlışlık olduğunu” söyledi. Uzun bir süre sonra telefonu tekrar çaldıran resepsiyon görevlisi E., B.T.’nin uyuduğunu anlayınca elindeki yedek anahtarla odaya girdi ve T.’nin cebindeki 2 bin 770 TL’yi çalarak işine geri döndü.

Sabah uyanan T. Soyulduğunu anlayınca polise haber verdi. Polisin olay yerine gelmesinin ardından suçunu itiraf eden E. parayı kalorifer dairesine sakladığını itiraf etti.

Savcılığa sevk edilen ve oradan da mahkemeye gönderilen E. hakim karşısında da suçunu itiraf ederek tutuklandı. E. mahkeme heyeti tarafından tutuklanarak Bahçecik E Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler