Trabzon Büyükşehir oluyor!

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş bugün (Cuma) AK Parti Trabzon İl Başkanlığında basın açıklaması yaptı.AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş’ın basın açıklamasında İl Başkanı Adnan Günnar bulunmazken, Merkez ilçe başkanı Yılmaz Bü

Trabzon Büyükşehir oluyor!

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş bugün (Cuma) AK Parti Trabzon İl Başkanlığında basın açıklaması yaptı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş’ın basın açıklamasında İl Başkanı Adnan Günnar bulunmazken, Merkez ilçe başkanı Yılmaz Büyükaydın ve yöneticilerin bir kısmı hazır bulundu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Başbakan’ın Trabzon’u dünya şehri yapma isteğini vurgulayarak, “Trabzon Başbakanımızın dediği gibi oluyor. AK Parti hizmetlerini dantel gibi örüyor. Karadeniz Bölgesinin en önemli şehri Trabzon’dur. Bugün Samsun’dan Artvin’e kadar Trabzon’daki gibi oteller yok. Şimdi havaalanı mevkiinde de otel yapılması planlanıyor. Sayın Valimizde girişimlerini sürdürüyor. İnşallah Araplarla anlaşılacak ve Trabzon bir otele daha sahip olacak” dedi.

Başbakan’ın Trabzon için hiçbir isteği geri çevirmediğini söyleyen Göktaş, “Başbakanımızdan ne istersek veriyor. Başbakan’ın dabizim de hedefimizde Trabzon’u ilk 5’e sokmak var. Örneğin en son yapılan Kızılcahamam toplantısında Başbakan’ımıza Trabzon’un afetten çok fazla etkilendiğini söyledim. Kendisi afete 45 milyon TL bütçe ayrıldığını bunun 7 milyon TL sini Trabzon’a vereceğini söyledi. Kısacası talep ettiğimiz şeyleri bir bir veriyor. Trabzon halkı Başbakan’ımızı seçimlerle mutlu etti, Başbakanımız da halkımıza minnettar. Çok daha iyi işlere el birliği ile imza atacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

TRABZON BÜYÜK ŞEHİR OLUYOR

Trabzon’un Yılbaşından sonra Büyükşehir olacağını ifade eden Göktaş, “Trabzon yılbaşından hemen sonra hak ettiği büyükşehir olma unvanını alacaktır. Bütçenin çıktığı anda Trabzon Büyükşehir Belediyesi olacak. Herkesin kafasında şöyle düşünceler var o hayal bu hayal. Akyazı içinde biz yapacağız dediğimizde hayal o iş denilmişti. Demiştik yapıyoruz. Şimdi de Trabzon büyükşehir olacak diyoruz, olacak. Zaten 29 mart seçimlerinde de Büyükşehire yakışır bir belediye başkanı getirdik halkımıza” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler