Trabzon büyük şehir olmalı

Canalioğlu, Genç Müzisyenler Derneği tarafından Atatürk Alanı'nda Trabzon'un büyük şehir olması amacıyla başlatılan imza kampanyasına destek verdi. Trabzon'un büyük şehir yapılması için gerek Başbakanlık, gerekse de bakanlıklar düzeyinde çalışmalar yaptık

Trabzon büyük şehir olmalı
Canalioğlu, Genç Müzisyenler Derneği tarafından Atatürk Alanı'nda Trabzon'un büyük şehir olması amacıyla başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

Trabzon'un büyük şehir yapılması için gerek Başbakanlık, gerekse de bakanlıklar düzeyinde çalışmalar yaptıklarını belirten Canalioğlu, ''Biz biliyoruz ki kentimizin gelişmesi, işsizlik sorununun ortadan kalkması, yeni yatırımların yapılabilmesi, Galyan Barajı'nın bitirilmesi, demir yolunun başlaması büyük şehir olmakla orantılıdır.

Ne yazık ki bugüne kadar büyük şehir olma noktasında bir hareket sağlanmamıştır'' dedi.

Canalioğlu, gelinen noktada ise nüfus kriteri bulunduğunu vurgulayarak, ''Ancak biz diyoruz ki, nüfus kriterleri getirilene kadar Trabzon'un coğrafi konumu, üniversitesi, sağlık kuruluşları, eğitim kurumları, KOBİ'leri ve Kafkaslara açılan kapı olma özellikleriyle ele alınsın. Büyük şehir konusunda yaptığımız çalışmalar büyük ses getirdi'' diye konuştu.

Canalioğlu, kent halkının da duyarlı davranarak Trabzon'un büyük şehir olma noktasındaki gayretlerine destek verdiklerini belirterek, destek verenlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel