Trabzon büfeci cinayetinde gelişme !

Trabzon'un Gülbaharhatun Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi üzerinde 11 Şubat günü işyerinde bıçaklanarak öldürülen büfe sahibinin katıl zanlısı Hasan Y'nin yargılanmasına Nisan ayında Trabzon 1. Ağır Ceza mahkemesi'nde başlanacak.  Sanık Hasan Y. hakkında h

Trabzon büfeci cinayetinde gelişme !
Trabzon'un Gülbaharhatun Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi üzerinde 11 Şubat günü işyerinde bıçaklanarak öldürülen büfe sahibinin katıl zanlısı Hasan Y'nin yargılanmasına Nisan ayında Trabzon 1. Ağır Ceza mahkemesi'nde başlanacak. 
 
Sanık Hasan Y. hakkında hazırlanan iddianamede, "Canavarca hisle adam öldürmek, suç delillerini gizlemek" suçundan dava açılırken, ifadesinde büfeciyi ne için öldürdüğünü hatırlamadığını belirtti.
 
Şüpheli Hasan Y., ifadesinde Abhazya'da bulunan eşinin yanına gitmek için bir süre önce Trabzon'a geldiğini ancak hakkında yakalama emri olduğu için normal yollardan yurt dışına çıkamadığını ve parasının olmadığını belirtti. Yurt dışına yasa dışı yollarlardan çıkmak için imkan aradığını belirten şüpheli Hasan Y., Trabzon'da 12-13 gün kadar kalarak inşaatlarda çalıştığını, maktül Nizamettin Gültekin'in büfesine bir kaç defa gittiğini olay günü büfede 6-7 tane bira içtiğini kaydetti. Hasan Y, Nizamettin Gültekin'i sırt üstü yerde yatar vaziyette iken daha sonra kendine geldiğini, içkinin tesiri, eşinin yanına gidememe ve parasının olmaması yüzünden psikolojisinin derinden etkilendiği, büfeciyi de ne için öldürdüğünü hatırlamadığını belirtirken kendisine karşı herhangi bir kötü hareketinin olmadığı yönünde ifade verdi.
 
Ceset üzerinde yapılan muayenede toplam 34 adet bıçak yarası tespit edilirken, şüpheli Hasan Y.'nin yargılanmasına Nisan ayı içinde Trabzon 1. Ağır Ceza mahkemesi'nde başlanacak.
 
Öte yandan Nizamettin Gültekin’in cinayet zanlısının tespiti için 15 bin 100 kişi tek tek incelenerek, 300 saatlik güvenlik kamerası görüntüleri saniye saniye izlenip belirlenerek yakalandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler