Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrası olaylar çıktı

Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrası olaylar çıktı

Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşması sonrası çıkan olaylarda Trabzon emniyetine bağlı çevik kuvvet şube ekipleri Trabzon taraftarına yönelik hareketleri ve müdahalesi ise 3 dünya savaşını aratmadı. Kimliği tespit edilemeyen ve sivil giyimli amir olduğu anlaşılan birinin taraftarının önüne geçerek "Sizleri tek tek kırdıracağım göreceksiniz." ifadelerini söylemesinden sonra 10 polis memurunun bir Bordo Mavili taraftarımızı

öldüresiye dövmesi ise dikkatlerde kaçmadı.

Trabzonspor taraftarını orantısız güç üzerinde işkence edecek şekilde etkisi hale getirmeye çalışan Emniyet güçlerinin bu videosu ise çok konuşulacak. Görüntüde köşeye sıkıştırdıkları Trabzonspor taraftarını tekme, tokat ve jop kullanarak etkisiz hale getirdiler. Taraftarın kendilerine yalvarmasına bile takmadan vuran vicdansız polisin görüntülerine karşı Emniyet Genel Müdürlüğünü harekete davet ediyoruz.

Öte yandan Trabzon polisinin işkence yaptığı taraftarımızı görüntülemeye çalışan basın mensuplarına ise polislerin müdahale ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler