Trabzon Belediyesi tedbirli

Trabzon Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı'nın Trabzon'da rahat ve huzurlu bir şekilde geçirilebilmesi için çeşitli tedbirler alındığı belirtilerek bu tedbirler şöyle sıralandı: “Her türlü şikayet ve arızalara anında müdahale etmek için b

Trabzon Belediyesi tedbirli
Trabzon Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı'nın Trabzon'da rahat ve huzurlu bir şekilde geçirilebilmesi için çeşitli tedbirler alındığı belirtilerek bu tedbirler şöyle sıralandı:

“Her türlü şikayet ve arızalara anında müdahale etmek için başta zabıta olmak üzere kanal, çevre temizliği, su arıza, itfaiye, ulaşım ve mezarlıklar müdürlüğüne bağlı nöbetçi ekipler oluşturuldu.

Halkın yoğun olarak alış verişlerini yaptığı bölgelerde zabıta personeli sayısı artırılarak hiçbir suretle halkın alış verişlerini engelleyici seyyar satıcı ve yaya geçidini engelleyici işportacıya müsaade edilmeyecek. Özellikle şekerci, tatlıcı ve pasta imal eden ve satan işyerleri bayram süresince sürekli denetlenecek. Belediye otobüsleri bayram süresince ulaşım hizmetlerini aksatmadan sürdürecek”

Ayrıca bayramlarda halkın yoğun olarak gittiği mezarlıkların gerekli bakımı ve temizliği yapılarak bayrama hazır hale getirildiği kaydedilerek mezarlık ziyaretleri için Trabzon Belediyesi önünden kalkan ücretsiz otobüs seferleri konulduğu ifade edildi.

Açıklamada, halkın dilek ve şikayetlerini anında değerlendirmek için kentin doğu ve batı bölgelerinde motorlu zabıta ekipleri görevlendirildiği, bayram süresince her türlü dilek ve şikayetlerin 24 saat hizmet veren 321 16 28 ve 188 nolu telefonlara yapılabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel