Trabzon Belediyede bayramlaşacak

Trabzon Belediyesi'nde Kurban Bayramı’nın birinci günü (15 Ekim Salı) saat 12.00'de başlayacak bayramlaşmaya her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir katılımın olması bekleniyor.Siyasilerin, sivil toplum örgütlerinin, meslek odaları temsilcilerinin katılım

Trabzon Belediyede bayramlaşacak

Trabzon Belediyesi'nde Kurban Bayramı’nın birinci günü (15 Ekim Salı) saat 12.00'de başlayacak bayramlaşmaya her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir katılımın olması bekleniyor.

Siyasilerin, sivil toplum örgütlerinin, meslek odaları temsilcilerinin katılımıyla yapılacak bayramlaşmaya tüm vatandaşları davet eden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, barışın ve kardeşliğin kenti Trabzon'da bayram sevincini bayramın birinci günü saat 12.00'de başlayacak törenle hep birlikte yaşayacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel