Trabzon Belediye Başkanı

“Trabzon belediye başkanı nasıl olunmalı” bu sorunun cevabını Trabzon tarihinin dönüm noktasında yer alan çok önemli bir kişiye sorduk. İşte Trabzon Belediye başkanı nasıl olmalı sorusunun cevabını yarın bayilerde yer alacak olan haber61 gazetesinin 10. s

Trabzon Belediye Başkanı

“Trabzon belediye başkanı nasıl olunmalı” bu sorunun cevabını Trabzon tarihinin dönüm noktasında yer alan çok önemli bir kişiye sorduk.

İşte Trabzon Belediye başkanı nasıl olmalı sorusunun cevabını yarın bayilerde yer alacak olan haber61 gazetesinin 10. sayısında bulacaksınız.

haber61 gazetesi  tüm gazete bayilerinde.

Gazetede farklı boyut:

haber61 gazeteciliğe farklı bir boyut getirdi. Görsellikten haber içeriğine kadar bu farklılığı hissedeceğiniz. haber61'in özel haber ve röportajları gündeme damgasını vuracak.

Abone olmak isteyenler:

Sadece Trabzon'da ki gazete bayilerinde satışa çıkacak olan haber61'e Trabzon, Türkiye ve Dünya'nın her bölgesinden abone olabilirsiniz.


ABONE ŞARTLARI:

ŞEHİRİÇİ (6 Aylık) 30 YTL
(1 yıllık) 50 YTL


ŞEHİR DIŞI (6 Aylık) 45 YTL
(1 Yıllık) 80 YTL


YURT DIŞI (6Aylık) 50 EURO
(1Yıllık) 90 EURO

BANKA HESAP NO: Türkiye İş Bankası 7500 Şube Kodu: 2105222
Finans Bank 0016114135 Çarşı Şubesi

İsim, soy isim ve adreslerinizi 326 73 73 telefondan, dilerseniz aynı hat üzerinden fax göndererekte ulaştırabileeğiniz gibi, bizim sizlere ulaşmamızı istiyorsanız burayı tıklayarak erişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler