Trabzon Barosu'nda seçim

Trabzon Barosu'nda yapılan Genel Kurul'da elektrik kesintisi yaşanınca mum ışığında genel kurul devam etti. Mevcut Başkan Veysel Malkoç ve bir önceki baro başkanı Mehmet Şentürk başkanlık için yarıştı. Başkan Adaylarının seçim konuşmaları sırasında ise el

Trabzon Barosu'nda seçim
Trabzon Barosu'nda yapılan Genel Kurul'da elektrik kesintisi yaşanınca mum ışığında genel kurul devam etti. Mevcut Başkan Veysel Malkoç ve bir önceki baro başkanı Mehmet Şentürk başkanlık için yarıştı. Başkan Adaylarının seçim konuşmaları sırasında ise elektrikler kesilmesi üzerine toplantıya ara verilmeden devam edildi. Baro görevlileri tarafından temin edilen mumlar ile salon aydınlatılmaya çalışıldı. Yapılan oylama sonucunda 149 oy alan Mehmet Şentürk, baro başkanlığına seçilirken, mevcut başkan Veysel Malkoç ise 107 oy da kaldı. 6 oy da geçersiz sayıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler