Trabzon balık hâline makyaj

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, sahil kesiminde bulunan toptancı balık halinde incelemelerde bulunarak balıkçı esnafın sorunlarını dinledi. Mevcut balık halinin Trabzon'a yakışmadığını belirten Canalioğlu, ''Biz Trabzon'u Avrupa standartlarınd

Trabzon balık hâline makyaj
Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, sahil kesiminde bulunan toptancı balık halinde incelemelerde bulunarak balıkçı esnafın sorunlarını dinledi.

Mevcut balık halinin Trabzon'a yakışmadığını belirten Canalioğlu, ''Biz Trabzon'u Avrupa standartlarında bir kent olarak düşlüyoruz. Her yönüyle Avrupa'nın önemli bir kenti haline getirme gayreti içerisindeyiz. Çünkü, Trabzon bunu hak ediyor'' dedi.

Bunun için modern projelere imza attıklarını ifade eden Canalioğlu, ''Bu balık hali de modern bir kente yakışmamaktadır. Geçmişte iyi düşünülüp yapılmış olabilir. Ama Trabzon hızla gelişmektedir.

Şimdi ihtiyaca cevap veremediği gibi görüntü olarak da kentimize yakışmamaktadır. Bunun için burada Avrupa standartlarında modern bir balık hali yapacağız. Bunun için çalışmalarımız sürüyor'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel