Trabzon Adliyesi taşınıyor

Trabzon’un Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü Beldesi’nde yapımı süren Adliye Binası'na bu yıl sonuna kadar taşınma işleminin gerçekleşerek hizmete gireceği belirtildi.Trabzon Valilik karşısında hizmet veren Adliye Binası'nda bulunan bazı malzemelerin yanı sıra

Trabzon Adliyesi taşınıyor

Trabzon’un Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü Beldesi’nde yapımı süren Adliye Binası'na bu yıl sonuna kadar taşınma işleminin gerçekleşerek hizmete gireceği belirtildi.

Trabzon Valilik karşısında hizmet veren Adliye Binası'nda bulunan bazı malzemelerin yanı sıra arşivlerde bulunan yaklaşık 600 bin dosyanın taşınma işlemi başladı. Toplam 3 İcra Müdürlüğü’nde bulunan 250-300 bin kadar arşiv dosyası yeni binaya taşınırken, diğer mahkemelerin arşiv dosyaları da bu yıl sonuna kadar taşınacak.

20131104aw000030_02.jpg

Mahkemelerde de yaklaşık 300 bin arşivlik dosya bulunurken, söz konusu dosyalar büyük bir titizlikle arşiv depolarından çıkartılarak yeni binada bulunan arşiv depolarına taşınacak.

Öte yandan yeni adliye binasının açılışının yıl sonundan önce yapılarak hizmete gireceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel