Toptan'dan Okutan'a mesaj

Toptan, Trabzon'un kurtuluşunun yıl dönümü nedeniyle Trabzon Valisi Nuri Okutan'a kutlama mesajı gönderdi. Köksal Toptan'ın mesajı şöyle: ''Ülkemizin şanlı tarihine tanıklık etmiş illerimizden biri olan Trabzon'u düşman işgalinden kurtarmak için destansı

Toptan'dan Okutan'a mesaj

Toptan, Trabzon'un kurtuluşunun yıl dönümü nedeniyle Trabzon Valisi Nuri Okutan'a kutlama mesajı gönderdi.

Köksal Toptan'ın mesajı şöyle:

''Ülkemizin şanlı tarihine tanıklık etmiş illerimizden biri olan Trabzon'u düşman işgalinden kurtarmak için destansı mücadele ortaya koyan kahramanlar, tarihimize şanlı bir direniş sayfası eklemiştir. Trabzon'un kurtuluşunda yaşananlar, milletimizin onuru, bağımsızlığı ve özgürlü için verdiği destansı mücadelenin en güzel örneklerinden biridir.

Trabzonluları, bu gurur ve onur verici zaferleri dolayısıyla yürekten tebrik ediyorum.

Böylesine kahramanlıklarla dolu geçmişe sahip olan Karadeniz'in incisi Trabzon, Cumhuriyetimizin ilk yıllarından beri ülkemizin ekonomik ve toplumsal kalkınmasında lokomotif illerinden biri olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle vatan topraklarının düşman işgalinden kurtarılması yolunda mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Şahsınızda tüm değerli Trabzonlu hemşerilerime selam ve sevgilerimi iletiyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel