Toç-Bir-Sen iftarda buluştu

Tarım Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir Sen) Genel Başkanı Günay Kaya, 1 kişi ile başladıkları yolculukta bugün 18 bin üyeye ulaştıklarını ve son toplu görüşmelerde yetkili sendika olarak masaya oturduklarını belirterek “Yıkıcılığı, bö

Toç-Bir-Sen iftarda buluştu

Tarım Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir Sen) Genel Başkanı Günay Kaya, 1 kişi ile başladıkları yolculukta bugün 18 bin üyeye ulaştıklarını ve son toplu görüşmelerde yetkili sendika olarak masaya oturduklarını belirterek “Yıkıcılığı, bölücülüğü sendikacılık olarak algılayanlar var ama biz bunlardan değiliz” dedi.

Toç Bir Sen Trabzon Şubesi tarafından Kölemenoğlu Et Lokantası'nda bir iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe Toç Bir Sen Genel Başkanı Günay Kaya, Toç Bir Sen Şube Başkanı Yaşar Seyis, Memur Sen Trabzon İl Başkanı Mehmet Kazancı, Eğitim Bir Sen İl Başkanı Arslan Balta, Hizmet İş Şube Başkanı İhsan Bülbül ile çok sayıda davetli katıldı.

Yenilen iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Toç Bir Sen Genel Başkanı Günay Kaya, sendikacılığı 100 metre yarışı olarak değil, bir maraton olarak algıladıklarını söyledi. Yıkıcılığı, bölücülüğü sendikacılık olarak algılayanlar olduğunu kaydeden Kaya “Karanlık odaklara, çetelere, Ergenekon'a kucak açanlar var.

Sapla samanı, armutla, elmayı ayırmamız lazım. Toç Bir Sen olarak bizim hedefimiz tarım, orman ve çevre çalışanlarının haklarını korumak, bunu yaparken de devletimize, milletimize zarar vermemektir” şeklinde konuştu.

Günay Kaya, 1 kişi ile başladıkları yolculukta bugün 18 bin rakamına ulaştıklarını ifade ederek “Son toplu görüşmelerde yetkili sendika olarak masaya oturduk. Ama hiçbir zaman masaya oturmayı arpa kapma mücadelesi olarak görmedik” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel