TMO'da yolsuzluk iddiası!

Edinilen bilgiye göre, dün sabah Doğankent ilçesi ile Malatya ilinde eş zamanlı operasyonlarda jandarma ekipleri, aralarında 5 kamu görevlisi ve 8 fındık tüccarı ile bir esnafın olduğu 14 kişiyi, "İrtikap ve kamu kurumunu dolandırmak" iddiasıyla gözaltına

TMO'da yolsuzluk iddiası!

Edinilen bilgiye göre, dün sabah Doğankent ilçesi ile Malatya ilinde eş zamanlı operasyonlarda jandarma ekipleri, aralarında 5 kamu görevlisi ve 8 fındık tüccarı ile bir esnafın olduğu 14 kişiyi, "İrtikap ve kamu kurumunu dolandırmak" iddiasıyla gözaltına aldı. Tirebolu Jandarma Komutanlığı'na getirilen şüpheliler, burada ifadelerinin alınmasının ardından akşam saatlerinde tek tek Tirebolu Adliyesi'ne sevk edilmeye başlandı.

Tirebolu Adliyesi'nde görevli savcı tarafından ifade alınan zanlıların, sorgularının yarın sabah devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel