TGİAD'den okula destek sözü

Araklı ilçe merkezine 40 kilometre uzaktaki Taşgeçit Haşıllı köyünde 13 öğretmenin görev yaptığı ve 263 öğrencinin öğrenim gördüğü ilköğretim okulunu ziyaret eden TGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Kurt ve üyeler, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. İlç

TGİAD'den okula destek sözü

Araklı ilçe merkezine 40 kilometre uzaktaki Taşgeçit Haşıllı köyünde 13 öğretmenin görev yaptığı ve 263 öğrencinin öğrenim gördüğü ilköğretim okulunu ziyaret eden TGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Kurt ve üyeler, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güzeldal, okulun 4 köye hizmet verdiğini ancak okul binasının öğrenci mevcuduna yeterli olmadığını belirterek, bunun birinci nedeninin de vatandaşların okul için arazi vermekten kaçınması olduğunu söyledi.

TGİAD Başkanı Kurt ise hem Öğretmenler Günü'nü kutlamak hem de okuldaki ihtiyaçları yerinde tespit etmek için köye geldiklerini ifade etti.
Kurt, okula 3 ek derslik yaptırmak için 10 bin YTL'lik malzeme yardımında bulunacaklarını kaydetti.

TGİAD üyelerinin ziyareti sırasında okulda bulunan Kaymakam Avni Kula da 4 bin YTL'lik çimento ve kum yardımında bulunacağını, ek sınıfların yapımında inşaat ustası olan bazı velilerin de gönüllü çalışabileceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel