TESOB'dan Başbakan'a teşekkür

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası(TESOB) Başkanı Metin Kara teşvik yasasının uzatılması ile esnafı gelecek adına daha çok umutlandırdığını belirterek “Teşvik Trabzon’un işsizliğine ve artarak devam eden göçün önüne geçilmesi noktasında en büyük ilaçtır”

TESOB'dan Başbakan'a teşekkür
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası(TESOB) Başkanı Metin Kara teşvik yasasının uzatılması ile esnafı gelecek adına daha çok umutlandırdığını belirterek “Teşvik Trabzon’un işsizliğine ve artarak devam eden göçün önüne geçilmesi noktasında en büyük ilaçtır” açıklamasında bulundu.
 
BAŞBAKAN’A TEŞEKKÜR
İş-esnaf ve sanatkar camiasını yakından ilgilendiren 5084 sayılı teşvik yasasının  uzatılması olumlu ve sevindirici bir gelişmedir.TESOB olarak hükümetin bu yönde almış olduğu karar için teşekkür ediyoruz.Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon’un bu konudaki duyarlılığına,mücadelesine ve samimiyetine duyarsız kalmamıştır. 5084 sayılı yatırımların ve istihdamın teşviki kanunun 31.12.2016 yılına kadar uzatılması  52 ilde bulunan 623 bin 335 işçi ve 41 bin 134 işveren kesimini önemli derecede rahatlatmıştır.
 
YEREL MEDYANIN DESTEĞİ ÖNEMLİYDİ
Teşvik yasasının uzatılması geçirmiş olduğumuz bu sıkıntılı ekonomik dönemde piyasaya çok büyük bir moral ve canlılık verecektir.Trabzon’da  esnafımızın iş kaybının olmaması ve  kazancının artması noktasında teşvik yasasının büyük önemi vardır. Daha öncede dile getirdiğimiz gibi esnafın desteklenmesi-güçlendirilmesi  ile şehrimizden göçün önüne geçilmiş olacaktır.Bu yönde atılacak her adımın önemi büyüktür.Trabzon’un teşvik kapsamına alınması noktasında şehrin tüm katmanları gerekli hassasiyeti göstermiştir. Yerel medyamızın verdiği desteğe teşekkür ederiz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel