Temiz futbol ve adalet için yürüyecek!

Trabzonsporlu taraftar Muhammet Çelik, 2010-2011 sezonundaki ligde şampiyonluk kupasının Trabzonspor'a verilmemesine tepki amacıyla "adalet ve temiz futbol" sloganıyla Trabzon'dan İstanbul'daki Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) kadar yürümek için yola ç

Temiz futbol ve adalet için yürüyecek!

Trabzonsporlu taraftar Muhammet Çelik, 2010-2011 sezonundaki ligde şampiyonluk kupasının Trabzonspor'a verilmemesine tepki amacıyla "adalet ve temiz futbol" sloganıyla Trabzon'dan İstanbul'daki Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) kadar yürümek için yola çıktı.

"Adalet ve temiz futbol" sloganıyla Trabzon'dan İstanbul'un İstinye semtindeki TFF binasına kadar yürüyeceği belirtilen bordo-mavili taraftar Muhammet Çelik'i uğurlamak amacıyla, Tonya ilçesindeki Tonya Trabzonspor Taraftarlar Derneği önünde tören düzenlendi. Törene, Tonya Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Baki ile çeşitli Trabzonsporlu taraftar gruplarının temsilcileri katıldı.

Taraftar Muhammet Çelik, burada yaptığı konuşmada, adelet ve temiz futbol için İstinye'deki TFF'ye kadar yürümeyi planladığını ifade ederek, "Trabzonsporumuzun 2010-2011 yılındaki gasp edilen şampiyonluk kupası için İstinye’ye kadar yürüyeceğim. Bugün yola çıkıyorum. Beni uğurlamaya gelen gönül dostlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Mustafa Baki ise Trabzonspor ve Çelik'e desteklerinin süreceğini söyleyerek, Trabzonsppor'un kupasının verilmemesine tepki gösterdi.

Çelik, konuşmaların ardından yaya olarak İstanbul'a gitmek için Tonya'dan yola çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler