Tekne alabora oldu 1 ölü

Giresun'un Bulancak ilçesinde, balık avlamak için denize açıldıkları teknenin alabora olması sonucu 1 kişi öldü, kurtarılan diğer kişi tedavi altına alındı. Alınan bilgiye göre, balık avlamak için denize açılan Erhan Eriş (42) ve Şenel Ödemiş'in (57) tekn

Tekne alabora oldu 1 ölü
Giresun'un Bulancak ilçesinde, balık avlamak için denize açıldıkları teknenin alabora olması sonucu 1 kişi öldü, kurtarılan diğer kişi tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, balık avlamak için denize açılan Erhan Eriş (42) ve Şenel Ödemiş'in (57) teknesi, Küçük Liman girişi mevkiinde alabora oldu. Denize düşerek akıntıya kapılan Eriş ve Ödemiş, çevredekiler tarafından sudan çıkarıldı.

Durumu ağır olan Şenel Ödemiş, kaldırıldığı Giresun Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Erhan Eriş ise Bulancak Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel