Taraftar soruyor Akyazı neyi bekliyor ?

AKYAZI Spor Kompleksi inşaatı geciktikçe gecikiyor. Dolgu sırasında yaşanan gecikmeler şimdi de ihale sürecinde devam ediyor. Önce davete itiraz edildi. Kaybedilen süre ihaleye itirazla devam etti. O da sonuçlandı ancak kazanan firma bir türlü ilan edilme

Taraftar soruyor Akyazı neyi bekliyor ?
AKYAZI Spor Kompleksi inşaatı geciktikçe gecikiyor. Dolgu sırasında yaşanan gecikmeler şimdi de ihale sürecinde devam ediyor. Önce davete itiraz edildi. Kaybedilen süre ihaleye itirazla devam etti. O da sonuçlandı ancak kazanan firma bir türlü ilan edilmedi. TOKİ biten bir ihaleye rağmen hala daha kimden ve ne emiri bekliyor?  
 
TOKİ tarafından yaptırılan Akyazı Spor Kompleksi’nin ihalesi geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. Bilindiği gibi ihaleye en düşük teklifi veren STY İnşaat & Sarıdağlar İnş & Yertaş İnş. iş ortaklığı 193 milyon 61 bin TL ile vermişti. Ancak ikinci en düşük teklifi veren MNG'nin itirazı üzerine normalde 15 günde açıklanması beklenen ihale süresinde mecburen sarkma gerçekleşmişti. MNG’nin yaptığı itirazın da reddedilmesiyle, işi alan STY İnşaat & Sarıdağlar İnş & Yertaş İnş. iş ortaklığı, sözleşme imzalamak için hala davet alamazken, davetin bu hafta sonuna kadar ya da gelecek hafta içinde gelmesi bekleniyor.
 
Firma Akyazı’da şantiye kurmak için altyapı çalışmalarını başlatırken, Akyazı Projesi kapsamında 900 dönümlük alanda 16 km’lik fore kazık sisteminin uygulanacağı ve yaklaşık 4 metre yüksekliğinde de yeni dolgu yapılacağı öğrenildi. Dolgu malzemesinin ise Akçaabat Şinik OSB’den çıkan hafriyatla yapılacağı kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler