Sürücüler dikkat! Trabzon'da tünelde 13 gün boyunca...

Kar ve tipi, karayolu ulaşımını bazı kesimlerde olumsuz etkiliyor.

Sürücüler dikkat! Trabzon'da tünelde 13 gün boyunca...
Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteni'ne göre, Trabzon-Maçka yolunun 25. kilometresinde bulunan Maçka Tüneli'nde yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 9 Şubat'a kadar Trabzon-Maçka yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü, Maçka-Trabzon yönünde ise servis yolundan gerçekleştirilecek.

Ağrı-Cumaçay-Kağızman yolu kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor.

Mahmutbey Batı Kavşağı'nda (Mahmutbey gişeler çıkışı) 154 kV havai hattın TEİAŞ tarafından sökümü nedeniyle bu gece yarısından sabah 05.00'e kadar 10 dakikalık aralıklarla trafik akışı çift yönlü durdurulacak.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Serbest Geçiş Sistemi'ne ait TAK'ların bakım, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle güney yolun sağ iki şeridi kapatılacak, trafik akışı sol şeritten sağlanacak. Çalışmalar tamamlanınca sol şeritler kapatılarak trafik akışı sağ şeritlerden gerçekleştirilecek. 

İzmir-Aydın otoyolunun Torbalı bağlantı kolunda Torbalı yönü birinci kilometrede 31 Ocak'a kadar sürecek Serbest Geçiş Sistemi (SGS) montaj çalışması nedeniyle ulaşım İzmir yönünde gidiş-geliş olarak sağlanacak.

Alaşehir-Kula devlet yolunun 17. kilometresindeki istinat duvarı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel