Sürmene'ye atamalar yapıldı

Sürmene Orman İşletme Müdürlüğünde çeşitli atamalar yapıldı. Sürmene Orman İşletme Müdürü Ercan Kaya'dan boşalan müdürlük görevine, aynı kurumda müdür yardımcısı olarak görev yapan Emin Yılmaz getirildi. İşletmede şef olarak görev yapan Zeynel Yalçındağ i

Sürmene'ye atamalar yapıldı

Sürmene Orman İşletme Müdürlüğünde çeşitli atamalar yapıldı. 

Sürmene Orman İşletme Müdürü Ercan Kaya'dan boşalan müdürlük görevine, aynı kurumda müdür yardımcısı olarak görev yapan Emin Yılmaz getirildi. İşletmede şef olarak görev yapan Zeynel Yalçındağ ise müdür yardımcılığı görevine atandı.   

Yurdun çeşitli bölgelerinde şef ve müdür yardımcılığı görevinde bulunduğunu ve 2009 yılından bu yana da Sürmene Orman İşletme Müdürlüğü'nde müdür yardımcısı olarak görev yaptığını belirten Yılmaz, görevlerinin, orman ve orman kaynaklarını her türlü tehlikelere karşı korumak, doğaya yakın bir anlayışla geliştirmek, ekosistem bütünlüğü içinde ve topluma çok yönlü sürdürülebilir faydalar sağlayacak şekilde yönetmek olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel