Sultan Murad'a İlgi Büyük

Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Sultan Murad Yaylası'nda her yıl geleneksel olarak 20 Ağustos tarihinde düzenlenen yayla şenliği, bu yıl da büyük ilgi gördü.Trabzon'un Of, Çaykara, Dernekpazarı ilçe Belediyeleri ile Cumapazarı Belde Belediyesi'nin işbir

Sultan Murad'a İlgi Büyük

Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Sultan Murad Yaylası'nda her yıl geleneksel olarak 20 Ağustos tarihinde düzenlenen yayla şenliği, bu yıl da büyük ilgi gördü.

Trabzon'un Of, Çaykara, Dernekpazarı ilçe Belediyeleri ile Cumapazarı Belde Belediyesi'nin işbirliğiyle düzenlenen yayla şenliğinde yöresel sanatçılar birer konser verirken, yöre halkı saatlerce horon oynayarak stres attı.

Hamsi TV tarafından da canlı olarak yayınlanan yayla şenliğine on binlerce kişi katılırken, katılamayanlar ise televizyonları başından hasret giderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler