Suat Kılıç' çim saha açılışı yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun’un bazı ilçelerde suni çim saha açılışı ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.Samsun’un Asarcık, Kavak ve Ladik ilçelerindeki spor tesislerini gezen ve açılışlarını yapan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, daha sonra il

Suat Kılıç' çim saha açılışı yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun’un bazı ilçelerde suni çim saha açılışı ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Samsun’un Asarcık, Kavak ve Ladik ilçelerindeki spor tesislerini gezen ve açılışlarını yapan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, daha sonra ilçelerdeki esnafları gezerek sorunlarını dinledi. İlk olarak Asarcık ilçesindeki esnaf ziyaretinde bulunan Bakan Kılıç, buradaki esnafın problemlerini dinledi. Ardından Kavak ilçesindeki suni çim saha açılışını yaptı. Açılış töreni öncesi konuşan Bakan Kılıç, ilçelere yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Açılış töreninden sonra Bakan Kılıç, Kavak ilçesindeki 500 kişilik spor salonu arazi yerini inceledi ve Ladik ilçesindeki esnafları ziyaret etti.

Bakan Kılıç’a ilçelerdeki açılışlar ve esnaf ziyaretlerinde Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve AK Parti teşkilatları eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel