Sorunlar masaya yatırıldı

5'incisi, 19 Aralık 2008 tarihinde Ankara'da yapılacak olan Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası'nın Doğu Karadeniz hazırlık toplantısı hafta sonu Gümüşhane'de yapıldı. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Eren'in başkanlığında yapılan toplantıya Artvin, Giresun,

Sorunlar masaya yatırıldı

5'incisi, 19 Aralık 2008 tarihinde Ankara'da yapılacak olan Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası'nın Doğu Karadeniz hazırlık toplantısı hafta sonu Gümüşhane'de yapıldı.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Eren'in başkanlığında yapılan toplantıya Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Trabzon ve Bayburt illerinin Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsaları'nın bazı yetkilileri katıldı. Toplantıya Artvin ve Rize'den hiçbir temsilcinin katılmamış olması dikkat çekti.

Toplantının açılışında konuşan Şadan Eren, Başbakan'ın da katılacağı toplantıda bakanlar, üst düzey bürokratlar ile oda ve borsa temsilcilerinin yer alacağını hatırlatarak, “Bunun için her ilin sorunlarını alıyoruz. Bu sorunları yazılı olarak rapor halinde sunacağız. Ancak, sözcü olarak seçeceğimiz arkadaşımız da kürsüden 5 alanda seçilen önemli konu ve sorunları dile getirecektir” dedi.

Tarım da fındık, çay ve hayvancılığın, ulaştırma sektöründe Kafkaslar ve GAP tren yolu bağlantılarının, sanayi de teşviklerin devamının, eğitimde ise özellikle yeni kurulan üniversitelerinin eksiklerinin giderilmesinin, turizm de dağ ve yaylardaki alt yapı çalışmalarının öncelikli konular olarak belirlendiği hazırlık toplantısında Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Bölge Sözcüsü olarak seçildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel